FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 8. rujna 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Na većini cesta promet je slab, teče uz povoljne vremenske prilike i nema posebnih ograničenja osim na dionicama gdje traju radovi. Od 07,45 sati promet je normaliziran na autocesti A1 između čvorova Donja Zdenčina i Lučko u smjeru Zagreba, nakon uklanjanja vozila iz prometne nesreće. Zbog radova na autocesti A1 kroz tunel Grič u smjeru Zagreba te kroz tunel Plasinu i na dijelu tunela Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom. Na riječkoj obilaznici zatvoreni su vozni i zaustavni traci na čvoru Rujevica u smjeru Rupe, vozi se pretjecajnim trakom, uz ograničenje brzine od 60 km na sat. Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas, u nedjelju, od 12,00 do 23,00 sata na važnijim državnim cestama. Na autocestama i na državnoj cesti D1 zabrana nema. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano, na sjevernom Jadranu i u kopnenom području uz povremeno umjerenu naoblaku. Jače naoblačenje očuje se tek u noći, kad je u Istri i Gorskome kotaru ponegdje već moguća kiša i grmljavina. Vjetar većinom slab, a na Jadranu mjestimice umjeren sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura većinom od 24 do 28, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije 28 do 32 Celzijeva stupnja.

(Hina) xsp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙