FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Doboju napadnuti navijači BiH

Autor: zkre
MOSTAR, 7. rujna 2013. (Hina) - Policija Republike Srpske traga za osobama koje su sinoć bacale kamenje na nogometne navijače BiH nedaleko Doboja pri čemu je jedna osoba zadobila lakše ozljede a više vozila oštećeno, izvijestili su u subotu iz polcije.

Po riječima glasnogovornice Ljerke Stanimirović kolona vozila u kojoj su bili navijači nogometne vrste BiH napadnuti su oko 23.40 na ulazu u Doboj pri povratku s utakmice BiH - Slovačka koja se igrala u Zenici.

Dok su stajali u koloni četiri mlađe osobe su po tvrdnjama očevidaca zasule kamenicama vozila navijača BiH. Jedna osoba koja se nalazila u kombiju marke marcedes zadobila je lakše ozljede te je prebačena u Dom zdravlja u Doboju gdje joj je ukazana pomoć. Prema policijskim podacima porazbijana su vjetrobranska stakla i oštećene metalne površine triju vozila.

Policija je po tvrdnjama glasgovornice Stanimirović brzo došla na mjesto incidenta i provodi istragu. Tijekom noći nije bilo drugih izgreda u BiH u kojoj su međuncionalni obračuni razmjerno česti nakon nogometnih susreta. U mješovitim hrvatsko-bošnjačkim sredinama primjetna je bila pojačana nazočnost policije. U središtu Mostara bile su raspoređene policijske ophodnje. Nogomet je sinoć ponovno podijelio BiH pa je najveći dio Hrvata bodrio Vatrene uz organizirana praćenja u središtima većinskih hrvatskih općina, bošnjački navijači su bili uz 'Zmajeve' kako nazivaju nogometnu vrstu BiH dok je Republika Srpska navijala za nogometnu vrstu Srbije.

(Hina) xzk yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙