FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Jovanović sutra u Beogradu

Autor: djan
ZAGREB, 5. rujna 2013. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović boravit će u petak u službenom posjetu Srbiji tijekom kojega će se susresti sa srbijanskim ministrom obrazovanja, znanosti i tehnološkoga razvoja Tomislavom Jovanovićem, priopćeno je u četvrtak iz MZOS-a.

Nakon razgovora o unapređenju bilateralne suradnje dvojica ministara potpisat će sporazum o sjedištu Tajništva Obrazovno-reformske inicijative za jugoistočnu Europu (ERI SEE) kojim se promiče i omogućava regionalna koordinacija provedbe obrazovne suradnje prema ciljevima obrazovne politike Europske unije.

Ministar Željko Jovanović susrest će se i sa srbijanskim ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem, bivšim kapetanom srbijanske vaterpolske reprezentacije i donedavnim igračem zagrebačke Mladosti.

Glavne teme tog sastanka bit će borba protiv nasilja u sportu, na sportskim natjecanjima i izvan njih, financiranje sporta i zdravstvena zaštita sportaša. Hrvatsko izaslanstvo predstavit će i koncept Europskih sveučilišnih igara koje će se održati u Zagrebu i Rijeci 2016. godine. Nakon bilateralnoga sastanka ministri će posjetiti Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, a navečer će nazočiti nogometnoj utakmici Hrvatske i Srbije.

(Hina) xpp ydj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙