FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 4. rujna

Autor: tper
ZAGREB, 3. rujna 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 4. rujna.

ZAGREB - Nacionalno vijeće za konkurentnost (NVK) kao dugogodišnji partner Svjetskog gospodarskog foruma predstavit će rezultate "Izvješća o globalnoj konkurentnosti 2013.-2014.". Izvješće se smatra vodećom svjetskom usporedbom podataka o konkurentnosti i gospodarskom rastu razvijenih zemalja i zemalja u razvoju, a služi kao alat u formuliranju ekonomskih politika te provođenju institucionalnih reformi. Istraživanje se temelji na stavovima više od 14.000 rukovoditelja iz 148 zemalja, te službenoj statistici. Hrvatska je u istraživanje uključena od 2002. godine (10,00 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Predstavnici tvrtke Deloitte na konferenciji za novinare će objaviti Deloitteovu listu 500 vodećih tvrtki u srednjoj Europi, među kojima je i 12 hrvatskih tvrtki. Bit će predstavljene i liste vodećih banaka i osiguravajućih tvrtki u regiji. Riječ je o regionalnom projektu koji Deloitte provodi sedmu godinu za redom (10,30 sati, Deloitte, ZagrebTower, Radnička cesta 80, VI. kat).

ZAGREB - Čelnici Hrvatske lutrije na konferenciji za novinare će predstaviti financijske rezultate poslovanja za prvih sedam mjeseci ove godine te strategiju razvoja i proces restrukturiranja Hrvatske lutrije (14,00 sati, Casino International, Miramarska 24).

ZAGREB - Predstavnici slovenske grupe GEN-I na konferenciji za novinare predstavit će rezultate tvrtke GEN-I Zagreb ostvarene nakon što je tvrtka 17. lipnja ušla na hrvatsko tržište električne energije za kućanstva. Tvrtka je sredinom lipnja predstavila svoju ponudu "Jeftinija struja", ponudu bez ugovornih obveza u kojoj nudi niže cijene električne energije u odnosu na HEP-ove, a najavila je i da neće biti poskupljenja do kraja 2015. godine (11,00 sati, Hotel DoubleTree by Hilton, Ulica Grada Vukovara 269a).

dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙