FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 27. kolovoza

Autor: agrb
ZAGREB, 26. kolovoza 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 27. kolovoza:

ZAGREB - Na sjednici Odbora za gospodarski razvoj zagrebačke Gradske skupštine predstavit će se rezultati poslovanja Zagrebačkog holdinga od 2006. do 2012. i godišnje izvješće o poslovanju tog trgovačkog društva za prošlu godinu. Razmotrit će se i prijedlog zaključka o davanju prethodne suglasnosti Holdingu za pokretanje postupaka statusnih promjena podjele s osnivanjem trgovačkih društava s ograničenom odgovornošću. Na dnevnom redu je i poslovno izvješće Razvojne agencije Zagreb TPZ za prošlu godinu te prijedlog zaključka o realizaciji gradskog projekta na prostoru zapadnog parkirališta Zagrebačkog velesajma izgradnjom Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (10,30 sati, Starogradska vijećnica, Ćirilometodska 5/I).

SPLIT - Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović će u okviru službenog posjeta Splitu obići gradilišta Osnovne škole Pujanki te Zdravstvene i Obrtno tehničke škole. Sastanak koordinacije za izgradnju OŠ Pujanki, kojem će nazočiti i ministar, održat će se u 11,30 sati na gradilištu škole. U 12 sati obići će Zdravstvenu školu, a pola sata kasnije gradilište Obrtno tehničke škole. Tom prigodom razgovarat će se o ispunjenju preostalih uvjeta za puštanje u funkciju OŠ Pujanki i Zdravstvene škole s početkom školske godine te razmotriti uvjeti za sazivanje povjerenstva za tehnički pregled za Obrtno tehničku školu.

ERDUT - Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović otvorit će novoizgrađenu poučnu stazu Značajnog krajobraza Erdut koja je u nadležnosti Javne ustanove Agencije za zaštitu prirode Osječko-baranjske županije. Radovi na izgradnji te staze vrijedni su skoro milijun kuna i financirani iz proračuna Ministarstva zaštite okoliša i prirode putem Projekta integracije u EU Natura 2000 (NIP). Projektom je obuhvaćena izgradnja i uređenje dva kilometra poučne staze, postavljene su informativne table i potrebna komunalna oprema, izgrađena su dva odmorišta te vidikovac smješten neposredno uz Erdutsku kulu. Konferencija za novinare i zajednički obilazak staze održat će se u 11 sati na početnoj točki staze, vidikovac na Dunav i Erdutsku kulu.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Mate Kovačević

Popodne: Davor Marković

Navečer: Srebrenka Parlov

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xagrb ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙