FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog bure ograničenja na Jadranskoj magistrali

Autor: nkot
ZAGREB, 22. kolovoza 2013. (Hina) - Na dionicama Jadranske magistrale D8 Bakar-Novi Vinodolski i Senj-Karlobag zbog jake bure zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Novog Vinodolskog do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Zbog prometne nesreće na dionici autoceste A1 između Zagreba i Jastrebarskog, na 12 kilometru u smjeru Karlovca, vozi se otežano jednim trakom.

Vjetar usporava vožnju na autocesti A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići i na A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobića.

Zbog radova zatvorene su ceste: D1 od raskrižja u Velikom Trgovišću do čvora Mokrice, D22 Možđenec-Sudovec, D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec, a obilazak je preko Vrbovca, D35 Sveti Križ Začretje-Donja Šemnica, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D57 Vukovar-Orolik, D205 Risvica-Dubrovčan, D518 Osijek-Markušica-Gaboš-Jarmina, na dionici od nadvožnjaka u ulici kneza Trpimira (južna osječka obilaznica) do nerazvrstane ceste Brijest-Osijek.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove redovito.

(Hina) xpp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙