FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 13. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog prosvjeda zatvoreni su: - na autocesti A3 Bregana-Lipovac: ulazak i izlazak na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet se preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod),- D5 Lukač-Brezik - D7 u Velikoj Kopanici i Čemincu,- D34 u mjestu Gat, te valpovačka obilaznica,- D51 u Novoj Gradiški,- D55 Županja-Orašje i- županijska cesta ŽC4244 u Lužanima, a naizmjence se vozi na D34 u mjestu Medinci. Na graničnom prijelazu Metković pojačan je ulazak osobnih vozila u Hrvatsku, a čeka se oko pola sata. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano i većinom vruće. Poslijepodne i osobito navečer u sjeverozapadnim i zapadnim krajevima porast naoblake, a mjestimice se očekuje malo kiše ili pljuskovi s grmljavinom. Vjetar slab, u Dalmaciji poslijepodne do umjeren maestral, na sjevernom Jadranu jugo, a prema kraju dana u unutrašnjosti će zapuhati umjeren do jak sjeveroistočnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 29 i 34 Celzijeva stupnja, u Zagori i viša.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙