FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava Općeg servisa (OSV) Hrvatska za utorak, 30. srpnja

Autor: ibob
ZAGREB, 30. srpnja 2013. (Hina) - ZAGREB, 29. srpnja 2013. (Hina) - Najavljujemo događaje Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 30. srpnja.

ZAGREB - Matica hrvatskih sindikata održat će konferenciju za novinare o tome postoji li fiskalni imperativ koji davanje autoputeva u koncesiju čini nužnim te u kakvoj su vezi najavljene promjene fiskalnog pravila i obaveze iz europskog semestra s planom o koncesijama. Na konferenciji će govoriti Vilim Ribić, predsjednik Matice i Matija Kroflin, suradnik makroekonomist (10,30 sati, Leksikografski zavod u Zagrebu, Frankopanska 26, ulaz iz Deželićeve ulice).

ZAGREB - U povodu otvaranja javne rasprave o novom Pravilniku o potpori za pokriće troškova prehrane studenata u Ministarstvu znanosti obrazovanja i sporta održat će se briefing za novinare. O razlozima za izradu novog pravilnika o studentskoj prehrani govorit će Ružica Beljo Lučić, pomoćnica ministra za visoko obrazovanje (11 sati, Velika dvorana Ministarstva na IV. katu, Donje Svetice 38).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Tomislav Rubić

navečer - Vesna Krbot Nejašmić

telefon: 01/48 08 600

telefax: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xagrb yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙