FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 26. srpnja

Autor: uand
ZAGREB, 26. srpnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 26. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama

UMAG - Predsjednik Republike Ivo Josipović i predsjednik Vlade Zoran Milanović nazočit će konferenciji Croatia Business Open Umag "Istra budućnosti" (10 sati, Hotel Melia Coral). Predviđeno je obraćanje predsjednika Republike i Vlade.

ZAGREB - Državni zavod za statistiku predstavit će rezultate Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2011. godine. O popisu stanovništva govorit će se kroz prizmu najviše završene škole, pismenosti, informatičke pismenosti te najčešćih imena i prezimena. Rezultate Popisa na konferenciji za novinare službeno će predstaviti ravnatelj Zavoda Marko Krištof (11 sati, prostorije DZS, Ilica 3, dvorana 101).

ZAGREB - Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras na konferenciji za novinare predstavit će rezultate natječaja ovogodišnjeg Poduzetničkog impulsa za mjeru A1, mikropoduzetništvo i obrt. Istovremeno će biti potpisani i ugovori o isplati sredstava s tvrtkama koje su dobile sredstva iz ovogodišnjeg Poduzetničkog impulsa (10 sati, Ulica grada Vukovara 78).

SPLIT - Baletni ansambl i orkestar splitskog Hrvatskog narodnog kazališta premijerno će na Peristilu u sklopu 59. splitskog ljeta izvesti balet Dinka Bogdanića "Verdi" pod ravnanjem Harija Zlodre (21 sat). "Ova je premijera dio velikog odavanja počasti dvojici glazbenih velikana Giuseppeu Verdiju i Richardu Wagneru u povodu 200. obljetnice njihova rođenja, koja se slavi ove godine, a priključilo joj se i Splitsko ljeto", rekao je glasnogovornik splitskog HNK-a Davor Vuković najavljujući premijeru. Kostimografkinja je Diana Bourek, scenografkinja Dinka Jeričević, a nastupit će solisti baleta splitskoga HNK.

ZAGREB - Utakmica 3. kola Prve HNL između Hrvatskog dragovoljca i Istre 1961 (20,15 sati, NŠC Stjepan Spajić).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙