FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za srijedu, 24. srpnja

Autor: uand
ZAGREB, 24. srpnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 24. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Četvrta godišnjica željezničke nesreće u Rudinama obilježit će se ispred Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, nazočit će predsjednik Uprave HŽ Putničkog prijevoza Dražen Ratković, članovi uprava HŽ Infastrukture i Carga Ivan Vuković i Vlado Hanžek te načelnik Sektora za željeznički promet i žičare Danijel Krakić. Na polaganju vijenaca bit će i predstavnici lokalne samouprave i Državne uprave za zaštitu i spašavanje. Izjave za medije predviđene su poslije polaganja vijenca (10,30 sati).

ZAGREB - Bivši radnici Tvornice željezničkih vagona Gredelj u stečaju prosvjedovat će ispred zgrade TŽV Gredelj (14, 30 sati).

KARLOVAC - Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš posjetit će Karlovačku županiju, sastat će se sa županom Ivanom Vučićem i karlovačkim gradonačelnikom Damirom Jelićem te pročelnicima županijskog i gradskog upravnog odjela (Ured župana; od 9 do 10 sati). Na sastanku će se govoriti o broju zaprimljenih zahtjeva za ozakonjenje nezakonito izgrađenih objekata te o mogućnostima njihova što skorijeg rješavanja. Izjave za medije predviđene su nakon sastanka (od 10 do 10, 15 sati).

ZAGREB - Pet zastupnika SDP-a u Europskom parlamentu potpisat će izjavu o doniranju dijela svojih prihoda Zakladi Ana Rukavina. Dio svojih prihoda doniraju Biljana Borzan, Marino Baldini, Oleg Valjalo, Sandra Jakovina i Tonino Picula. U ime Zaklade izjavu će potpisati Marija Rukavina (u 11 sati, prostorije Zaklade).

ZAGREB - Svečano se otvara Zagrebački životinjski kutak - informativni centar o životinjama grada Zagreba u Vlaškoj 105. Zamišljen je kao veselo, zanimljivo i humano mjesto s ciljem jačanja svijesti javnosti o savjesnom ponašanju i brizi za životinje. Prostor će otvoriti gradonačelnik Milan Bandić i pročelnik Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Emil Tuk (u 12 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige "O nebu i o zemlji" Jorgea Bergoglia i Abrahama Skorke (rabin). Razmišljanja pape Franje o obitelji, vjeri i ulozi Crkve u 21. stoljeću objavila je izdavačka kuća VBZ. Sudjelovat će dr. Adalbert Rebić, Darko Pavičić i Branimir Pofuk (u 19 sati, VBZ knjižarsko-galerijski centar Fadil Hadžić).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙