FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 22. srpnja

Autor: ikut
ZAGREB, 22. srpnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 22. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Ceremonija davanja svečane prisege novoizabranog predsjednika Vrhovnog suda Branka Hrvatina (11,00 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241). Na ceremoniji je predviđeno obraćanje Predsjednika Republike Ive Josipovića. Svečanoj prisezi nazočit će i predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko.

ZAGREB - Predsjednik Vlade RH i predsjednik Povjerenstva za željeznicu Zoran Milanović sazvao je 3. sjednicu tog povjerenstva (10,00 sati, Banski dvori). Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sjednice o kojoj će Služba za odnose s javnošću Ureda predsjednika Vlade izvijestiti priopćenjem.

DUBROVNIK - Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš posjetit će Dubrovačko-neretvansku županiju, gdje će se sastati sa županom Nikolom Dobroslavićem, gradonačelnikom Dubrovnika Androm Vlahušićem i pročelnicima županijskog i gradskog upravnog odjela. Na sastanku će biti govora o broju zaprimljenih zahtjeva za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada, te o mogućnosti njihovog skorog rješavanja (16,00 sati, Ured župana, Gundulićeva poljana 1). Nakon sastanka, u 17,15 sati ispred zgrade Ureda župana predviđene su izjave za medije.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙