FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Perković: Odličan rezultat s obzirom da sam u punom treningu

Autor: imli
ZAGREB/MONTE CARLO, 20. srpnja 2013. (Hina) - Olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković nastavila je svoj pobjednički niz na mitinzima "Dijamantne lige" i u Monte Carlu. Perković je u petak u svom šestom ovogodišnjem nastupu u "Dijamantnoj ligi" ostvarila i šestu pobjedu hicem od 65,30 metara, te je istaknula da je to odličan rezultat s obzirom da je u punom treningu.

"Natjecanje je bilo jako zanimljivo. Dala sam sve od sebe, iz serije u seriju sam bila sve bolja, i jako sam ponosna na to jer sam još jednom pokazala da mi je glava na mjestu. Osjećala sam se odlično, no krug je bio suviše klizak, a tada teško možete kontrolirati tehniku, a mi koje bacamo na tehniku, a ne na snagu, u velikom smo zaostatku. Nijedna od nas danas nije bila u najboljoj formi. No, osvojila sam još četiri boda i bacila preko 65 metara, što je odlično s obzirom da sam u punom treningu. Na SP u Moskvi će biti jako zanimljivo, i držite fige da ostanem zdrava i napravimo šou", kazala je Sandra Perković nakon mitinga u Monte Carlu.

Perković je jedina atletičarka u natjecanju Dijamantne lige koja ima svih šest pobjeda, odnosno 24 boda. Ipak, do ove pobjede nije došla lako jer je Kubanka Yarelis Barrios vodila do pete serije u kojoj je Sandra bacila pobjednički hitac. Drugo mjesto zauzela je Barrios sa 64,24 m, a treće Amerikanka Gia Lewis-Smallwood sa 63,63 m.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙