FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 19. srpnja

Autor: ikut
ZAGREB, 19. srpnja 2013. (Hina) -

ZAGREB, 19. srpnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 19. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama

MALI LOŠINJ - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović obići će prostorije budućeg lošinjskog Centra za znanost o moru (17,40 sati, Velopin), a zatim će otvoriti Oporavilište za morske kornjače (18 sati, Hotel Vespera).

LUČKO - Ministar zdravlja Rajko Ostojić će, zajedno s ministrima turizma Darkom Lorencinom i ministrom pomorstva, prometa i infrastrukture Sinišom Hajdašem Dončićem, dijeliti letak turistima na naplatnoj postaji autoceste u Lučkom (14 sati). Riječ je o letku Ministarstva s preporukama kako se zaštititi od visokih temperatura tijekom ljetnih mjeseci, namijenjenom turistima koji dolaze u Hrvatsku. Tiskan je na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, češkom, poljskom i mađarskom jeziku. Letak je distribuirala Hrvatska turistička zajednica i bit će dostupan u svim turističko-informativnim centrima duž jadranske obale. Ministri će dati izjavu za medije u 14,20 sati.

ZAGREB - Svečano potpisivanje Sporazuma o strateškom partnerstvu i trajnoj političkoj suradnji između Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske seljačke stranke (10 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Ured Svjetske banke u Zagrebu održat će prezentaciju izvještaja Svjetske banke o stanju u hrvatskom željezničkom sektoru i izazovima s kojima se suočava te mogućnostima razvoja. Svjetska banka izradila je ovaj izvještaj 2012. kako bi doprinijela planu restrukturiranja Hrvatskih željeznica, koji je Vlada započela u to vrijeme. Izvještaj bi trebao poslužiti i kao svojevrsna preporuka različitim sudionicima u željezničkom sektoru s ciljem jačanja i ubrzanja reformi kako bi se hrvatski željeznički sektor uspješno nosio s izazovima i prilikama koje donosi ulazak u EU. Na prezentaciji će sudjelovati i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić (10,45 sati, Ured Svjetske banke, Radnička cesta 80/IX).

ZAGREB - Susret 2. kola Prve HNL Dinamo - Zadar (20.15 sati, stadion Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Uroš Andrić

poslijepodne - Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina)x ik

An unhandled error has occurred. Reload 🗙