FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za srijedu, 17. srpnja

Autor: kgab
ZAGREB, 16. srpnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za srijedu, 17. srpnja.

ZAGREB - Prva sjednica Odbora za europske poslove na kojoj bi Deividas Stankevičius, veleposlanik Litve, zemlje koja trenutačno predsjeda Europskom unijom, trebao predstaviti prioritete predsjedanja (u 12 sati, dvorana Ivana Mažuranića, Trg sv. Marka 6).

BANJA LUKA - Redovno 58. zasjedanje Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine. Osim svih biskupa Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, na zasjedanju će sudjelovati i izaslanici Hrvatske i Slovenske biskupske konferencije križevački biskup Nikola Kekić i biskup iz Novog Mesta Andrej Glavan te delegat Međunarodne biskupske konferencije sv. Ćirila i Metoda beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar.

AMAN - Američki državni tajnik John Kerry posjetit će Jordan gdje će upoznati arapske dužnosnike sa svojim nastojanjima za oživljavanje izraelsko-palestinskih mirovnih pregovora. Kerry će se sastati s dužnosnicima Jordana i Arapske lige koja je 2002. predložila mirovni plan nudeći puno priznanje Izraela ako se povuče na granice prije rata 1967. i prihvati "pravedno rješenje" za palestinske izbjeglice.

LONDON - Talijanski premijer Enrico Letta sastat će se s britanskim premijerom Davidom Cameronom.

Dežurni urednici

Noć: Bernard Ćavar

Prijepodne: Damir Muštović

Poslijepodne: Srđan Baković

Navečer: Slavoljub Leko

Tel: **385 1 4808 645

Fax: **385 1 4808 822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xkga ydv

An unhandled error has occurred. Reload 🗙