FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sigurna turistička sezona na krajnjem jugu Hrvatske

Autor: hspa
DUBROVNIK, 16. srpnja 2013. (Hina) - U sklopu projekta MUP-a "Sigurna turistička sezona" na području dubrovačko-neretvanske Policijske uprave raspoređeno je dvoje policajca iz Crne Gore, dvojica iz Francuske te jedna Talijanka.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare u dubrovačko-neretvanskoj Policijskoj upravi, "Sigurna turistička sezona" jest projekt koji se tijekom ljetne sezone već osmu godinu zaredom provodi u policijskim upravama.

Novinarima su danas predstavljena dvojica fancuskih policajaca i talijanska policajka, koji su na područje dubrovačko-neretvanske Policijske uprave došli danas i bit će do 31. kolovoza, te dvoje crnogorskih policajaca koji su stigli 1. srpnja i bit će do kraja kolovoza.

Kako je istaknuo zamjenik načelnika dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Tonči Glumac, oni će u zajedničkim ophodnjama s hrvatskim kolegama izravno komunicirati sa svojim državljanima koji kao turisti borave na jugu Hrvatske.

Kao i proteklih godina, u razmjeni hrvatskih i crnogorskih policajaca tijekom srpnja i kolovoza hrvatski policajci rade s crnogorskim kolegama u Budvi i Herceg-Novom.

(Hina) xddub yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙