FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Propalo mirenje Mamića s odvjetnikom Crnićem, suđenje u rujnu

Autor: amat
ZAGREB, 10. srpnja 2013. (Hina) - Pokušaj mirenja zagrebačkog odvjetnika Ivice Crnića i čelnika "Dinama" Zdravka Mamića propao je jer je Crnić na Općinskom građanskom sudu rekao da ne vjeruje u iskrenost Mamićeve isprike zbog uvreda koje mu je prije nekoliko mjeseci izrekao u sudnici.

Mamić je u ožujku ove godine, usred ročišta na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu, vrijeđao Crnića kao odvjetnika bivšeg igrača Dinama i hrvatskog reprezentativca Eduarda Da Silve koji osporava zakonitost menadžerskog ugovora na temelju kojih Mamić od njega traži višemilijunski iznos. Mamić je zbog vrijeđanja kažnjen s 10 tisuća kuna, no, unatoč tomei nastavio je vrijeđati odvjetnika koji ga je potom tužio za klevetu.

Mamić je danas rekao da se spreman ispričati, na što je Crnić kazao da ne vjeruje u Mamićevu iskrenost. Stoga je zatražio da se postupak nastavi te da se Mamića primjereno kazni za klevetu.

Iako je Mamić potom zatražio da se odmah održi rasprava i donese presuda sutkinja Ana Kovačević novo je ročište zakazala za 9. rujna kada bi trebali ispitati svjedoci, među kojima su i novinari nazočni u sudnici kada je izvršni predsjednik "Dinama" Crniča nazvao monstrumom, lažovom, kretenom i spletkarošem.

(Hina) xam yam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙