FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 10. srpnja

Autor: uand
ZAGREB, 10. srpnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 10. srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko prisustvovat će radnom doručku s veleposlanicima zemalja Europske unije. Predsjednik Sabora tom će prilikom održati govor te odgovarati na pitanja veleposlanika (8,30 sati u hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 269a).

ZAGREB - Nastavak sjednice Hrvatskoga sabora (9,30 sati, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - INAŠ, Sindikat radnika INE i društava INE najavio je da će na konferenciji za novinare upozoriti na proces transformacije te hrvatske naftne kompanije u podružnicu MOL grupe, najaviti sindikalne aktivnosti koje će kulminirati prosvjedom pod sloganom "INA radi, MOL se gradi" te govoriti o tome kako MOL grupa pod krinkom poduzetništva planira otpustiti trećinu svih radnika INA d.d. i tako ostvariti ekstra profite (11 sati, konferencijska dvorana sindikata, Trg senjskih uskoka 2).

ZAGREB - Konferencija o međunarodnoj pravnoj pomoći u kaznenim stvarima za suce, tužitelje, policajce i službenike Ministarstva pravosuđa, održava se u sklopu IPA 2008 projekta "Potpora reformi kaznenog postupka" vrijednog više od milijun eura. Ministar pravosuđa Orsat Miljenić obratit će se nazočnima na početku konferencije, na kojoj će biti riječi, među ostalim, o Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, novim okvirima za međudržavnu pravosudnu suradnju te novoj ulozi državnih odvjetnika i sudaca istrage u pravosudnoj suradnji te policije u nadzoru Schengenskog područja (10 sati, Hrvatska gospodarska komora, Nova cesta 3–7).

ZAGREB - Manifestacija Tesla & friends otvara se u 19 sati u hotelu Esplanade (Mihanovićeva 1). U sklopu manifestacije održat će se okrugli stol "Portret genija: Tesline ideje o prirodi i energiji svemira u svjetlu suvremene fizike (19,25 sati) i dodijeliti godišnja nagrada "Nikola Tesla - genij za budućnost" (20,20 sati). Nagradu će uručiti predsjednica Udruge Nikola Tesla - Genij za budućnost, i koordinatorica UN-a i stalna predstavnica UNDP-a u Hrvatskoj Louisa Vinton.

ZAGREB - Na konferenciji za novinare bit će predstavljen program i predavači Weekend Media Festivala 2013., najvećeg regionalnog festivala komunikacijske industrije koji će se održati od 19. do 22. rujna u Rovinju (11 sati, klub Pepermint, Ilica 24).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne:Ivana Kutni

Poslijepodne:Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙