FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za utorak 9. srpnja

Autor: ilov
ZAGREB, 9. srpnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za utorak, 9. srpnja.

BRČKO/TUZLA - Drugi i završni dan posjeta hrvatskog predsjednika Ive Josipovića Bosni i Hercegovini. Josipović će u prijepodnevnim satima posjetiti Brčko distrikt gdje će obići gradilište mosta preko rijeke Save, koji se gradi u sklopu koridora Vc, te razgovarati sa čelnicima Brčko distrikta. U poslijepodnevnim satima posjetit će Tuzlu i razgovarati sa čelnicima općine Tuzla i kantona Tuzla kao i s predstavnicima Hrvata u tuzlanskom kantonu. Na kraju posjeta, predsjednik Josipović nazočit će potpisivanju Sporazuma o suradnji između Sveučilišta u Tuzli i Sveučilišta u Zagrebu.

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko odvojeno će primiti apostolskog nuncija u RH monsinjora Alessandra D'Errica (u 12 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6) i izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Republike Tunis u Republici Hrvatskoj sa sjedištem u Beču Mohameda Samira Koubaaua (u 11 sati).

BEOGRAD - Visoka predstavnica Europske unije za vanjsku politiku i sigurnost Catherine Ashton u Beogradu će razgovarati s najvišim srbijanskim državnim dužnosnicima.

Dežurni urednici:

Noć: Maša Taušan

Prijepodne: Darko Vlahović

Poslijepodne: Ivo Lovrić

Navečer: Damir Muštović

Tel: **385 1 4808 645

Fax: **385 1 4808 822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xkga ymaš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙