FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski ListenApp na britanskom tržištu

Autor: ddub
DUBROVNIK, 5. srpnja 2013. (Hina) - Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju i mobilna aplikacija hrvatskih inovatora ListenApp krenula je u Europu, odnosno u Veliku Britaniju kao najzanimljivije tržište.

Riječ je o aplikaciji iza koje stoje dvoje Dubrovčana, trenutni i bivši studenti Sveučilišta u Dubrovniku - Odjela za računarstvo: Marjan Žitnik i Lukša Jakobušić.

Aplikacija ListenApp isporučuje najpopularnije skraćene vijesti svakoga dana, glasovno i tekstualno. Tako da se može na brzinu saznati sve bitno što se toga dana dogodilo u Hrvatskoj i u svijetu. Aplikacija je potpuno besplatno dostupna na svim platformama - iPhone, Android, Blackberry, Windows Phone, iPad i Tablet.

Marjan Žitnik je istaknuo kako će na ovaj način omogućiti stanovnicima Britanije zbroj najpopularnijih i najbitnijih vijesti unutar samo jedne minute kao što smo omogućili brojnim zadovoljnim korisnicima našeg sustava u Hrvatskoj.

U samo 40 dana od lansiranja apalikacije, većinu vremena nalazi se na top ljestvicama app store-ova, te broji 20.000 tisuća korisnika i preko 150.000 preslušavanja ListenApp vijesti.

(Hina) xddub ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙