FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 2. srpnja

Autor: ikut
ZAGREB, 2. srpnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 2. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB -Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić sastat će se s brazilskim ministrom vanjskih poslova Antoniom De Aguarom Patriotom koji boravi u radnom posjetu Hrvatskoj (10 sati, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Trg N.Š. Zrinskog 7-8).

ZAGREB - MUP će predstaviti rezultate rada policije u proteklih nekoliko dana - osiguranje proslave ulaska Hrvatsle u EU, dovršena kriminalistička istraživanja te realizirane međunarodna potrage i dr. (11 sati, amfiteatar Ravnateljstva policije, Ilica 335). Konferenciji za medije nazočit će ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, glavni ravnatelj policije Vlado Dominić, zamjenik glavnog ravnatelja policije Dražen Vitez, načelnik Ureda za posebne poslove sigurnosti Željko Renić te načelnik Uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić.

ZAGREB - Sjednica Vijeća za elektroničke medije na kojoj će se otvoriti ponude pristigle na Javni natječaj za davanje koncesija za obavljanje djelatnosti pružanja medijskih usluga televizije (11 sati, prostorije Agencije za elektroničke medije, Jagićeva 31/4). Vijeće za elektroničke medije (VEM) je do 18. lipnja zaprimilo šest ponuda na natječaj za koncesiju za novu nacionalnu televiziju. Za multiplex programe A, B i D pristiglo je spomenutih šest ponuda i to u multiplex programu A (opći program) jedna ponuda, multiplex programu B (opći program) tri ponude i multiplex programu D (specijalizirani kanali) dvije ponude. U multiplex A programu već pratimo RTL, NOVA-u TV te HRT 1 i HRT 2, u multiplex B programu RTL, NOVU TV te HRT 3 i HRT 4, a u multiplex D programu CCN TV, DOMA i RTL 2.

ZAGREB - Suđenje bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu nastavlja se svjedočenjem Nene Jovanovića i Igora Zidića, koji bi trebao govoriti o Sanaderovoj zbirci umjetnina. Sumnje da su preko Fimi medije iz državnih institucija i tvrtki izvukli 70-ak milijuna kuna priznali su bivši stranački rizničar Mladen Barišić, blagajnica Branka Pavošević i vlasnica agencije Nevenka Jurak. Jedino Sanader i njegov bivši glasnogovornik Ratko Maček tvrde da su žrtve političkog progona dok se HDZ brani da su se navodne nezakonitosti dogodile bez znanja regularnih stranačkih tijela (9,30 sati, Županijski sud, Zrinjevac 5).

ZAGREB - Hrvatska obrtnička komora (HOK) u znak obnove svoga djelovanja 1. srpnja 1994., svečanom akademijom obilježava svoj dan. Na akademiji će najzaslužnijim obrtnicima i institucijama biti dodijeljena najviše priznanja HOK-a "Zlatne ruke", a bit će promovirano 1.430 novih majstora koji su položili majstorske ispite u proteklih godinu dana. Ministarstvo poduzetništva i obrta dodijelit će nagradu "Šegrt Hlapić" najboljoj školi, majstoru i učeniku strukovne škole (12,00 sati, Hrvatsko narodno kazalište, Trg Maršala Tita 1).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙