FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Naš Hajduk čeka ponudu Amerikanaca

Autor: adrp
SPLIT, 29. lipnja 2013. (Hina) - Predstavnici Udruge Naš Hajduk razgovarali su danas s američkim investitorima, koji su proteklih dana iznosili svoje planove investiranja u NK Hajduk, i zaključili da će za komentar pričekati podnošenje konkretne ponude jer trenutno nemaju nikakvih podataka na temelju kojih bi se moglo odlučivati o tako važnom pitanju.

"Konkretne iznose koje misle ponuditi za dionice i način na koji će ih kupiti nisu otkrili, a o investicijama u klub tvrde da 'će ih biti koliko treba' bez navođenja svote i vremenskog okvira. Željeli su naglasiti da brojke spominjane u novinama nemaju veze sa stvarnošću i da ih oni nisu plasirali u javnost. Ostalo nam je nepoznato, možda i najbitnije pitanje, na koji način misle povratiti svoju investiciju", stoji u priopćenju Udruge Naš Hajduk.

Na sastanku su bili tajnik Bojan Islamović i član Upravnog odbora Udruge Naš Hajduk Josip Tadinac, a jedino u čemu su se složili s potencijalnim američkim investitorima je "da je problem Hajduka u lošem upravljanju i slabom iskorištavanju branda".

(Hina) xad yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙