FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: Perović ponovno zapucao

Autor: zjur
SPLIT, 28. lipnja 2013. (Hina) - Pola sata nakon ponoći 60-godišnji Bogdan Perović koji već devet sati u neizvjesnosti drži policiju i svoje susjede u Washingtonovoj ulici, a po kojima je danas rano popodne i zapucao, ponovo je kasno večeras ispalio nekoliko hitaca sa svog balkona, javila je splitska policija.

"Muškarac je nakratko oko 00.25 sati izašao na balkon svoga stana i ispalio nekoliko hitaca nakon čega se vratio u stan. Nitko nije ozlijeđen, niti je prijavljeno oštećenje imovine. On i dalje odbija bilo kakav kontakt", javili su iz splitske policije.

Perović je u četvrtak oko 15.30 sati prvo zapucao na svog susjeda koji je došao kod njega na vrata kako bi razgovarali o incidentu koji se dogodio sa susjedovom kćeri koju je Perović navodno pljusnuo. Smetalo mu je što se djeca iz kvarta igraju pred kućom u kojoj on živi te diraju njegov stari i napušteni osobni automobil "fićo".

Susjedi su novinarima na terenu ispričali kako su i do sada, u nekoliko navrata, imali problema s Perovićem jer se radi o psihički bolesnoj i uz to konfliktnoj osobi, koja inače živi sama u stanu Ministarstva obrane.

Cijelo popodne i večer Perović odbija komunicirati ne samo s policijskim pregovaračem već i sa svojom sestrom te prijateljem koji su na mjesto događaja stigli kako bi ga urazumili da se preda policiji. Na terenu su i dalje sve hitne službe.

Pretpostavlja se da cijelo vrijeme puca iz pištolja kojeg je nasljedio od svog oca, bivšeg oficira JNA, a kako se moglo čuti već je prije 12 godina u tom istom stanu zatočio svoju majku. Trećeg dana talačke krize, u kojoj je čak prijetio i plinskom bocom, policajci su upali u stan i riješili situaciju.

(Hina) xzjur yam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙