FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I Federer se oprostio od Wimbledona

Autor: imli
LONDON, 26. lipnja 2013. (Hina) - Treći dan teniskog grand slam turnira u Wimbledonu pretvorio se u noćnu moru za favorite, Azarenka je predala zbog ozljede, isto je zadesilo Tsongu i Čilića, Šarapova je izgubila od portugalske kvalifikantice, i "šećer na kraju" Ukrajinac Sergej Stahovski izbacio je branitelja naslova Rogera Federera.

"Ne mogu objasniti što se je dogodilo. Prije meča jedina mi je želja bila pružiti dobru igru, a onda se dogodilo čudo. Još ne mogu vjerovati", kazao je Stahovski nakon što je u drugom kolu svladao Federera sa 6-7(5), 7-6(5), 7-5, 7-6(5).

Deseti nositelj Marin Čilić je zbog ozljede lijevog koljena predao susret drugog kola Francuzu Kennyu De Schepperu. "U pitanju je ozljeda koljena koje me već dugo muči, a problemi su se pojačali nakon meča sa Baghdatisom. Bilo mi je teško opteretiti lijevu nogu punom težinom, tako da danas nisam imao izbora i morao sam odustati. Da nisam, mogla mi se dogoditi i teža ozljeda", rekao je Čilić.

Treća nositeljica Ruskinja Marija Šarapova izgubila od portugalske kvalifikantice Michelle Larcher de Brito, 131. igračice svijeta, sa 3-6, 4-6. Par sati ranije druga nositeljica Bjeloruskinja Viktorija Azarenka zbog ozljede koljena predala je meč Talijanki Pennetti.

Francuz Jo-Wilfried Tsonga, koji je gubio sa 6-3, 3-6, 3-6, također je zbog ozljede predao meč Latvijcu Gulbisu.

Također, treba podsjetiti da je još u ponedjeljak jedan od favorita za osvajanje Wimbledona Španjolac Rafael Nadal ispao u prvom kolu, izgubivši od 135. tenisača svijeta Belgijanca Stevea Darcisa.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙