FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI 2013 - Kraj za odbojkaše na pijesku

Autor: dlug
MERSIN, 26. lipnja 2013.(HINA) - Hrvatski odbojkaši na pijesku Splićani Pero Križanović i Nikaša Dell'orco završili su nastup na Mediteranskim igrama u turskom Mersinu s dva poraza u skupini.

Nakon što su u dvoboju 1. kola izgubili od srebrnih s OI u Ateni Španjolaca Gavira i Herrera 0:2 (13:21, 11:21), danas su poraženi i od turskog para Gogtepea i Sahina 0:2 (16:21, 17:21).

"Nažalost, Pero je sinoć dobio crijevnu virozu i bilo je pitanje je hoće li uopće danas nastupiti. Tijekom susreta smo morali uzeti pauzu jer mu je bilo loše," kazao je Nikša Dell'orco, dok je izbornik Tomislav Karaula dodao: "Šteta, da Križanoviću nije bilo toliko loše siguran sam kako bi dečki pobijedili Turke i plasirali se u četvrtfinale."

Inače, odbojka na pijesku se održava u turističkom mjestu Kizkalesi, 40-tak kilometara zapadno od Mersina. Teren je smješten na gradskoj plaži, a hotel u kojem su bili smješteni natjecatelji je udaljen svega 50-tak metara pa su uvjeti bili gotovo savršeni.

"Uvjeti su vrhunski, tako da nismo imali nikakve prigovore. Jedino nam je žao što nismo bili smješteni s ostalim našim sportašima. Nas trojica činimo malu hrvatsku ekspediciju u Kizkalesiju," zaključio je 21-godišnji Dell'orco.

(Hina) xdl yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙