FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 27. lipnja

Autor: agrb
ZAGREB, 26. lipnja 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za četvrtak, 27. lipnja:

ZAGREB - Nastavak osme sjednice Hrvatskoga sabora (9,30 sati, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - U Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta svečano će se potpisati ugovori u okviru natječaja dodjele bespovratnih sredstava "Daljnji razvoj i provedba Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira", IPA IV komponenta Razvoj ljudskih potencijala. Ugovore ukupne vrijednosti 4,4 milijuna eura uručit će ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović. Cilj natječaja bio je poduprijeti razvoj i provedbu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira kroz razvoj i modernizaciju obrazovnog sustava i kvalifikacija u općem i visokom obrazovanju te kroz razvoj kurikuluma/programa utemeljenih na ishodima učenja (12,30 sati, Velika dvorana Ministarstva, Donje Svetice 38).

ZAGREB - Počinje realizacija Projekta novog sustava označavanja imena ulica i trgova u Zagrebu, odnosno označavanja zgrada s pločicama s kućnim brojevima. U nazočnosti sudionika projekta, predstavnika gradskih institucija i autora idejnog rješenja pločica, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić će na zgrade u Mesničkoj 1 i Jurišićevoj 1 i 1A simbolično postaviti pločice s brojevima. Novi sustav označavanja ulica, trgova i zgrada ima za cilj poboljšati preglednost i funkcionalnost, kako za turiste tako i za građane, te ostvariti svjetski standard koji Zagreb kao metropola i zaslužuje (10 sati, Mesnička 1).

BIZOVAC - Udruga radničkih sindikata Hrvatske i Sindikat fizioterapeuta i radnih terapeuta Hrvatske održat će konferenciju za novinare o štrajku u zdravstvu zbog neisplate plaća. O toj će temi govoriti Damir Jakuš, predsjednik Udruge radničkih sindikata Hrvatske, Ivan Brtičević, predsjednik Sindikata fizioterapeuta i radnih terapeuta Hrvatske i Petar Peršić, sindikalni povjerenik sindikata fizioterapeuta i radnih terapeuta Hrvatske (11 sati, Hotel Termia, Sunčana 39).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro - Srebrenka Parlov

popodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Tomislav Rubić

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xagrb yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙