FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oporba: Merkel ne dolazi, tražimo stanku

Autor: mudi
ZAGREB, 26. lipnja 2013. (Hina) - Zbog informacije da je njemačka kancelarka, zbog 'slučaja Perković', otkazala dolazak u Zagreb, saborska oporba zatražila je i dobila stanku u današnjem saborskom zasjedanju.

Svi važniji portali donose informaciju da je kancelarka Angela Merkel otkazala dolazak u Zagreb, što se povezuje sa 'slučajem Perković', rekao je Goran Jandroković (Klub HDZ-a).

Osim toga, dodao je, njemačka je policija raspisala tjeralicu za Perkovićem i uvećala nagradu na 12 tisuća eura onome tko kaže gdje je on.

Jasni su signali iz Njemačke, potrebna je stanka, rekao je Jandroković kojem su se u zahtjevu priključili laburisti, HDSSB te klub nezavisne Jadranke Kosor.

Njemačka kancelarka Angela Merkel neće nazočiti svečanoj proslavi pristupanja Hrvatske Europskoj uniji u Zagrebu ovaj vikenda, izjavio je za Hinu u srijedu predstavnik Ureda za odnose s javnošću njemačke savezne vlade. Po njegovim riječima, Merkel je otkazala planirani dolazak na proslavu "zbog nedostatka vremena".

Njemački Savezni ured za borbu protiv kriminala ponovno je danas objavio tjeralicu za bivšim visokim dužnosnikom jugoslavenske tajne službe Josipom Perkovićem, zbog umiješanosti u ubojstvo hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića 1983. godine.

(Hina) xum yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙