FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Arsen Dedić otvara program klupske scene Amadeo

Autor: vlar
ZAGREB, 26. lipnja 2013. (Hina) - Koncert "Arsen & Bula, obrtnik i partner" kantautora Arsena Dedića i pijanista Branka Bulića te HRT-ov film o Dediću "Čovjek kao ja" otvorit će 13. srpnja bogat kulturno-zabavni program klupske scene Amadeo u Zagrebu.

U atriju Hrvatskoga prirodoslovnog muzeja održat će se glazbeni recital djela belgijskih, francuskih, njemačkih, austrijskih i hrvatskih kompozitora, uz nastup Hiwote Tadesse, viola, Kristine Mrčela, violina, Martine Filipan, violina, Sonje Jugo, viola i Andrije Šimića, violončelo. Također održat će se svečani koncert u povodu 30 godina klape Nostalgija, objavio je Amadeo u svom programu za srpanj.

U produkciji Kazališne družine Bastien i Caffe Galerije LAV, Amadeo i Mala scena priređuju predstavu "Nastasja Filipovna" prema romanu F. M. Dostojevskog "Idiot", u režiji Jasmina Novljakovića. Predstava će se održati u Galeriji LAV u Opatičkoj 2, a adaptaciju i scensku prilagodbu potpisuje Andrzej Wajda.

Ansambl "Acoustic Project & Ricardo Luque" predstavit će spektar stilova glazbe 20. i 21. stoljeća, u rasponu od klasike do jazza, kao i moderne glazbe do avangarde.

Na programu je, uz ostalo, i solistički recital gitarista Miroslava Tadića, kojemu će okosnica biti suita "Tužbalice, igre i uspavanke", zasnovana na folklornim temama.

Flamenco Festival održat će se od 25. do 28. srpnja izložbama fotografija, performansima, koncertima, susretom flamenco umjetnica iz regije i predstavom utemeljenom na ritmu, pokretu i izražaju flamenca

Koncertima zagrebačkog mariachi sastava "Los Caballeros" završava kulturno-zabavni program u srpnju scene Amadeo.

(Hina) xvl ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙