FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 25. lipnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog bure, na dionici Jadranske magistrale (D8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila). autoklub. Jak vjetar povremeno puše na dionicama autocesta: A1 od tunela Sveti Rok do vijadukta Božići te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sva vozila. Mjestimice mokrih ili vlažnih i skliskih kolnika ima u Slavoniji. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog izgradnje naplatne postaje "Zagreb istok" na dionici Rugvica-Ivanić Grad na snazi je privremena regulacija prometa, a u oba smjera promet teče jednim trakom. Danas poslijepodne i u večernjim satima očekuje se pojačan promet pa se vozače upozorava na vožnju u koloni, i eventualne zastoje i duža čekanja. Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac. Zatvorena je dionica brze ceste D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca. Za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će zabrana prometa na važnijim državnim cestama danas, na Dan državnosti, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1. Promet putničkih vozila povremeno je pojačan na graničnim prijelazima Kaštel, Plovanija,Rupa i Županja na izlasku. Promet je pojačan u trajektnim lukama i pristaništima prema otocima Pagu, Rabu i Cresu.

ZAGREB - U unutrašnjosti promjenjivo do pretežno oblačno, ponegdje s malo kiše ili kratkotrajnim pljuskom, te razmjereno svježe. Na Jadranu djelomice, poslijepodne i pretežno sunčano, a još samo mjestimice može biti malo kiše ili lokalnih pljuskova. Vjetar slab do umjeren, povremeno jak zapadni i sjeverozapadni, a na Jadranu bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 17 do 22, na Jadranu od 24 do 29 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙