FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

Autor: ipet
ZAGREB, 23. lipnja 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 12,30 sati:

DUBROVNIK - Japanski princ Akishino sa suprugom princezom Kiko boravio je danas u Dubrovniku gdje je za japanski prinčevski par prijem u Kneževu dvoru priredio dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, a svečanost je uveličao i nastup folklornog ansambla Linđo. Po obilasku Kneževa dvora, princ Akishino sa suprugom prošetao je Stradunom, razgledao gradsku tržnicu, a svo vrijeme pozdravljali su ih brojni japanski turisti koji borave u Dubrovniku. Ugledni gosti obišli su i druge kulturne znamenitosti Dubrovnika, među kojima i franjevački samostan Male braće, a prošetali su i gradskim zidinama

OSIJEK - Olujno nevrijeme s jakim vjetrom i kišom zahvatilo je noćas Osijek i okolicu te pojedine dijelove Baranje, a u mjestima Petlovac i Kneževo padala je i tuča, izvijestio je danas osječki Područni ured Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS). Nevrijeme je najviše pogodilo zapadni dio Osijeka te prigradska naselja Josipovac i Višnjevac. U više ulica ima srušenih stabala, neki dijelovi grada ostali su bez struje, a i nekoliko podruma je poplavljeno. Nevrijeme je trajalo 20 minuta, vatrogasci su intervenirali više puta, uklanjali stabla s ulica te ispumpavali vodu iz podruma. Ekipe Hrvatske elektroprivrede otklanjaju kvarove na distribucijskoj mreži.

ZAGREB - Mrtvo tijelo 38-godišnjaka pronađeno je sinoć u osobnom vozilu marke citroen zagrebačkih registracijskih oznaka pored Savskog nasipa na području zagrebačke Peščenice, izvijestila je danas policija. Mrtvo tijelo muškarca pronašao je prolaznik sinoć oko 19,30 sati pored Savskog nasipa u blizini ulice I Petruševec III. Odvojak. Na tijelu nisu uočeni tragovi nasilne smrti, a prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

VIROVITICA - Dvadesetogodišnji vozač, koji je upravljao osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka, poginuo je noćas u Pitomači kada je, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska. U prometnoj nesreće vozač je zadobio teške tjelesne ozljede od kojih je u jedan sat i 10 minuta iza ponoći preminuo u Općoj bolnici u Virovitici

OSIJEK - Kod baranjskoga mjesta Bilja u starome koritu Drave utopio se 49-godišnjak iz Čepina, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava (PU). Muškarac se utopio jučer poslijepodne, a njegovo mrtvo tijelo pronašli i iz u rijeke izvadili pripadnici osječke jedinice Specijalne policije. Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici policijske postaje Beli Manastir, izvijestila je policija.

(Hina) xipet yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙