FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 21. lipnja

Autor: uand
ZAGREB, 21. lipnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 21. lipnja koje ćemo popratiti fotografijama:

BEOGRAD - Prva potpredsjednica vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić boravit će u jednodnevnom službenom posjetu Beogradu gdje će razgovarati s predsjednikom države Tomislavom Nikolićem, premijerom Ivicom Dačićem, prvim potpredsjednikom vlade i ministrom obrane Aleksandrom Vučićem, potpredsjednicom vlade za europske integracije Suzanom Grubješić i ministrom vanjskih poslova Ivanom Mrkićem. U Beogradu se očekuje nastavak razgovora o rješavanju otvorenih pitanja, suradnji nakon ulaska RH u EU, stanju u regiji, ispunjenju uvjeta za moguće povlačenje međusobnih tužbi za genocid te o još uvijek upitnom dolasku Tomislava Nikolića na proslavu ulaska u EU 30. lipnja u Zagreb.

ZAGREB - Predsjednik vlade Zoran Milanović sastat će se sa zamjenikom ruskog premijera Arkadijem Dvorkovičem (u 11.30 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2). Nakon sastanka bit će objavljeno priopćenje.

ZAGREB - Japanski princ Akishino sa suprugom posjetit će Hrvatsku etno kuću (Materina priča) u 9 sati.

PLITVICE - Japanski princ i princeza Akishino posjetit će Nacionalni park Plitvička jezera (14 sati).

SPLIT - U splitskoj Gradskoj luci održat će se svečanost otvaranja dvaju vezova za prihvat brodova u domaćem prometu. U njihovu rekonstrukciju Lučka uprava Split uložila je 34,5 milijuna kuna (13 sati, Gradska luka Split, Salon Biokovo).

ZAGREB - Dodjela nagrada i zatvaranje 37. Dana satire Fadila Hadžića (20 sati, kazalište Kerempuh, Ilica 31). Na najstarijem domaćem natjecateljskom festivalu najboljih satiričkih i komediografskih predstava iz zemlje i regije u službenoj konkurenciji sudjelovalo je četrnaest kazališta s petnaest predstava po izboru Hrvoja Ivankovića.

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Ivana Kutni

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙