FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 21. lipnja

Autor: sdju
ZAGREB, 20. lipnja 2013. (Hina) - Najava događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 21. lipnja:

ZAGREB - Nastavak sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Službeno otvorenje prvog natječaja za dodjelu 34 stipendije u 2013. godini. Riječ je o novome međunarodnom programu za stipendiranje i poticanje mobilnosti mladih iskusnih istraživača - projektu NEWFELPRO Vlade Republike Hrvatske koji na nacionalnoj razini provodi Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta (MZOS). Na otvorenju će govoriti ministar Željko Jovanović i načelnica Sektora za razvoj znanosti i tehnologije Kristina Ferara-Blašković. Projekt NEWFELPRO financira se u sklopu uglednog programa Marie Curie, vrijednog sedam milijuna eura, od čega se iz nacionalne komponente financira čak 60 posto aktivnosti. To je ujedno i stoti projekt u sklopu Marie Curie COFUND sheme koji je dodijelila Europska komisija ugovorom od 11. prosinca 2012. (10 sati, Velika dvorana MZOS, Donje Svetice 38).

OSIJEK - Konstituirajuća sjednica novog saziva osječko-baranjske Županijske skupštine. Uz izbor predsjednika i članova Mandatne komisije te Komisije za izbor i imenovanja na dnevnom redu je izbor predsjednika i potpredsjednika Županijske skupštine (9 sati, velika županijska vijećnica).

VUKOVAR - Ministar Tihomir Jakovina održat će konferenciju za novinare sa temom „Vodni val Dunava – rezultati provedenih aktivnosti u zaštiti građana i imovine“. Na konferenciji će biti predstavljene sve poduzete aktivnosti i rezultati akcije obuzdavanja velikog vodenog vala, a uz ministra Jakovinu, sudjelovat će generalni direktor Hrvatskih voda Ivica Plišić i direktor Vodnogospodarskog odjela za Dunav i donju Dravu Hrvatskih voda Siniša Kukić. (13 sati, Restoran „Dunavska golubica“, Dunavska šetnica 1)

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro: Mate Kovačević

popodne: Irena Petričević

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xsdju ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙