FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 18. lipnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Posvuda se vozi uz povoljne vremenske uvjete i bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi. Zbog vrlo visokih temperatura tijekom dana vozačima se savjetuju češće pauze u vožnji na dužim relacijama. Zbog visokog vodostaja Dunava zatvorene su ceste: D212 Zmajevac-Batina i ŽC4056 Kopačevo-Podunavlje. Zbog radova je zatvorena državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-D522-Gornja Ploča-ŽC5165-Sveti Rok-D50-Gračac. Do kraja kolovoza zbog radova zatvorena je državna brza cesta D28 između čvorova Dubrava i Cugovec u oba smjera. Obilazak je preko Vrbovca. Zbog razminiranja, svakodnevno od 8 do 16 sati (do 7.srpnja) zatvorena je ŽC 5166 na prijevoju Mali Alan kod Obrovca. Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Sunčano, vruće i sparno. Poslijepodne u unutrašnjosti mjestimice moguć slab do umjeren razvoj oblaka, a uglavnom u gorju malo je vjerojatan pljusak i grmljavina. Vjetar većinom slab, na Jadranu maestral. Najviša dnevna temperatura od 29 do 35 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙