FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obersnel i Komadina razgovarali o suradnji Rijeke i županije

Autor: dsil
RIJEKA , 17. lipnja 2013. (Hina) - Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina razgovarali su danas na zatvorenom sastanku o unaprjeđenju suradnje grada i županije te usklađivanju gradskih i županijskih programa i projekata, doznaje se u Gradskoj upravi.

Glavna tema sastanka bila je izrada strategija razvoja županije i grada Rijeke do 2020. godine, a utvrđeno je da obje strategije moraju biti usklađene, navodi se u priopćenju.

Jedna od tema razgovora bilo je uređenje spomen-sobe Domovinskog rata u Guvernerovoj palači, a dogovorili su se da će se sadržaj sobe definirati u suradnji sa zainteresiranim udrugama.

Župan i gradonačelnik zaključili su da će pojačati suradnju u upravljanju trgovačkim društvima u kojima su grad i županija suvlasnici te na projektima važnima za obje institucije kao što su uređenje Delte i luke Porto Baroša te izgradnja sveučilišne bolnice i kampusa.

Župan Komadina sastat će i s gradonačelnicima i načelnicima s područja Liburnije te s crikveničko-vinodolskog područja, Gorskog kotara i kvarnerskih otoka, s kojima će također razgovarati o suradnji.

(Hina) xdsil ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙