FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 17. lipnja

Autor: uand
ZAGREB, 17. lipnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 17. lipnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) obilježit će 24. obljetnicu osnutka. Izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) predvođeno predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom položit će vijence i zapaliti svijeće na grobu Franje Tuđmana na Mirogoju u 9,30 sati, a svečana akademija bit će održana na terasi NK "Jarun" (17 sati, Ogulinska 23).

ZAGREB - Bivši prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić trebao bi u ponedjeljak u zagrebačkom Remetincu početi izdržavati zatvorsku kaznu zbog izazivanja prometne nesreće u Mađarskoj 2010. u kojoj je poginulo dvoje ljudi.

ZAGREB - Predstavnici tvrtka GEN-I d.o.o. na konferenciji za novinare predstavit će svoju ponudu električne energije kućanstvima i malim poduzetnicima u Hrvatskoj. Izvijestit će o konkretnim cijenama za potrošače u Hrvatskoj, opisati mogućnosti prelaska s postojećih dobavljača te navesti dodatne usluge. GEN-I slovenska je grupacija u segmentu trgovanja i prodaje električne energije prisutna u srednjoj i jugoistočnoj Europi, a na hrvatskom tržištu prisutna je od 2005. godine (11,00 sati, hotel Double Tree by Hilton, dvorana Olive, Ulica grada Vukovara 269a).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Ivana Kutni

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙