FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zubna tehničarka kaže da je bila "iskreno zaljubljena" u Berlusconija

Autor: vmrs
MILANO, 7. lipnja 2013. (Hina/Reuters) - Nekadašnja zubna tehničarka optužena da je Silviju Berlusconiju podvodila maloljetnicu u petak je odbacila optužbu i rekla kako je njezin odnos sa 76-godišnjim bivšim talijanskim premijerom bio "čista ljubav".

Nicole Minetti na sudu je zajedno s Emiliom Fedeom, nekadašnjim televizijskim voditeljem u Berlusconijevu Mediasetu. Uz njih je optužen i agent u showbusinessu Lele Mora. To je proces koji teče usporedo sa suđenjem Berlusconiju za navodno plaćanje seksa maloljetnici.

Tužitelji traže sedmogodišnju zatvorsku kaznu, a sve troje odbacuju optužbu. Presuda se očekuje do kraja mjeseca.

Berlusconi, milijarder i vlasnik mnogih medija, optužen je da je plaćao za seks Karimi El Mahroug, nekadašnjoj plesačici u noćnome klubu poznatoj i kao "Ruby, kradljivica srca". Bilo je to 2010. kad je Ruby bila maloljetna. Optužen je i za zloupotrebu položaja jer ju je jednom drugom prilikom izvukao iz policijskog pritvora.

U izjavi pročitanoj na sudu Fede je rekao kako on nije upoznao Ruby s Berlusconijem te kako nije znao koje je ona dobi.

Minetti, nekadašnja zastupnica u regionalnoj skupštini koja je lani dana ostavku na taj položaj, rekla je kako je često bila na ručkovima i večerama u Berlusconijevoj palači u Arcoreu kraj Milana te kako je katkad ostajala i nekoliko dana.

Po njezinim riječima, Berlusconi joj je pomogao da uđe u politiku. "Bilo je očito da mi rado pomaže", rekla je. "Želim reći da sam iskreno voljela Silvija Berlusconija", dodala je.

Ona kaže da je upoznala Ruby u Arcoreu, ali nije znala da joj je manje od 18 godina te kako "nije imala razloga misliti da joj je dob drukčija nego što je sama rekla".

(Hina) xvm ysb

An unhandled error has occurred. Reload 🗙