FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - najava fotografija za četvrtak, 6. lipnja

Autor: uand
ZAGREB, 6. lipnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 6. lipnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Nastavak zasjedanja Hrvatskog sabora (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sastaje se s predsjednikom Irske Michaelom D. Higginsom. Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti dolazak predsjednika Irske, upisivanje u Zlatnu knjigu i početak sastanka (8,55 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske (10 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2). Na dnevnom redu je, uz ostalo, konačni prijedlog zakona o izmjenama Zakona o elektroničkim medijima, prihvaćanje ponude Uljanik d.d., Pula za kupnju dionica Brodograđevne industrije 3. Maj d.d. Rijeka, zaključak o potpisivanju Sporazuma o promjeni visine plaće zaposlenih u državnim i javnim službama, godišnje izvješće o radu Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, godišnje izvješće Savjeta za nacionalne manjine o utrošku sredstava osiguranih u državnom proračunu za 2012., Izvješće Fonda za financiranje razgradnje i zbrinjavanja radioaktivnog otpada i istrošenog nuklearnog goriva Nuklearne elektrane Krško.

ZAGREB - Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira godišnju konferenciju "Ususret EU fondovima", u sklopu koje će se, uz ostalo, održati partnerske konzultacije vezane uz proces programiranja za financijsko razdoblje Europske unije 2014. – 2020. te će biti govora o tome što će u Hrvatskoj u tom razdoblju biti moguće financirati iz EU fondova. Tijekom dvodnevne konferencije predviđena je i dodjela nagrada za tri najbolja lokalna projekta financirana iz EU fondova kroz razdoblje od 2010. do 2012. godine. Konferenciju će otvoriti potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić, koji će, kako je najavljeno, uoči početka dati izjavu za medije (izjava za medije u 8,45 sati, početak konferencije u 9 sati, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100 A).

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će govoriti predstavnici udruge GROZD i Reforma kao i članovi njihovog odvjetničkog tima pod naslovom "Nastavlja li ministar Jovanović protuustavnim putem?" (11 sati, na Trgu Petra Preradovića, kod Preradovićeva spomenika).

ZADAR - Konferencija za novinare zadarskog HNS-a u povodu neregularnosti lokalnih izbora u Općini Vir (11 sati, Kraljskog Dalmatina 2). Na tiskovnoj konferenciji sudjelovati će promatrači članovi biračkog odbora Marko Vučinović i Igor Vučinović te povjerenik Silvijana Dražović.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙