FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 31. svibnja

Autor: ikut
ZAGREB, 31. svibnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 31. svibnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović primit će Williama Haguea, ministra vanjskih poslova Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske (9.45 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović primit će izaslanstvo Europskog ženskog lobija (15 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sastat će se s ministrom vanjskih poslova Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Williamom Hagueom (9.15 sati, Banski dvori, Markov trg 2).

ZAGREB - U Novom Jelkovcu će Ministarstvo graditeljstva i Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) dodijeliti ključeve za prvih 28 stanova iz programa najma stanova koje provode. Dodjeli ključeva nazočit će ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš, zamjenik ministrice Željko Uhlir te direktor APN-a Slavko Čukelj (9,30 sati, na lokaciji Novi Jelkovec - Sesvete, Ulica Huberta Pettana 17).

ZAGREB - U povodu Dana Grada Zagreba i blagdana njegove zaštitnice Majke Božje od Kamenitih vrata u Staroj gradskoj vijećnici održat će se svečanost dodjele javnih priznanja Grada Zagreba. Na svečanosti će gradonačelnik Milan Bandić uručiti Nagrade Grada Zagreba zaslužnim pojedincima i institucijama (11 sati, Ćirilometodska 5).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu 37. dana satire Fadila Hadžića (12 sati, foaje Satiričkog kazališta Kerempuh, Ilica 31). Dani satire održat će se od 5. do 21. lipnja, a ovogodišnji izbornik Hrvoje Ivanković odabrao je 14 predstava koje će konkurirati za nagrade. Ove godine uveden je i popratni off program koji je zamišljen kao kreativna platforma unutar koje će se ugostiti razni istaknuti umjetnici te izvoditi monodrame i koncerti koji će biti održani u sklopu Noćne scene Kerempuha.

BEOGRAD - Završni turnir Lige prvaka u vaterpolu u Beogradu, a u polufinalu se sastaju Partizan i Jug CO (17.00 sati), te Crvena zvezda - Barceloneta (20.15 sati).

MALI LOŠINJ - Neformalni sastanak ministara obrane zemalja srednje Europe, na kojem će uz ministra obrane RH Antu Kotromanovića nazočiti i ministri obrane Austrije, Češke, Mađarske, Slovačke i Slovenije, održat će se u petak i subotu na Malom Lošinju. Na sastanku će biti govora o projektima od zajedničkog regionalnog interesa, te o mogućnostima "udruživanja i dijeljenja" (pooling and sharing) radi jačanja suradnje te održavanja i jačanja obrambenih sposobnosti država sudionica. Tom prigodom održat će se i pokazna vježba hrvatskih i austrijskih specijalnih snaga kojom će se sudionicima sastanka prikazati znanja i vještine pripadnika Bojne za specijalna djelovanja kao i dostignuta visoka razina suradnje s austrijskim kolegama (15,30 sati, u vojarni Kovčanje na Malom Lošinju. Predstavnici medija trebaju doći do 15 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙