FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HNS demantira susret stranačkih tajnika HDZ-a i HNS-a

Autor: dber
ZAGREB, 29. svibnja 2013. (Hina) - Iz Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata danas su oštro demantirali pisanje nekih medija da je glavni tajnik HNS-a posjetio i razgovarao s glavnim političkim tajnikom HDZ-a jer, kako navode, za takvim sastankom ne postoji nikakva potreba.

"Oštro demantiramo tvrdnje iznesene u tekstu tjednika Globus od 31. svibnja pod naslovom 'Pravi udar bit će na jesen' u kojem se navodi kako je glavni tajnik HNS-a posjetio i razgovarao s glavnim političkim tajnikom HDZ-a. Navodni sastanak o kojem piše navedeni tjednik nikada nije održan niti za njim postoji potreba", priopćili su danas iz HNS-a.

Ocjenjuju i kako je cilj takvih tendencioznih napisa nanošenje štete HNS-u i destabilizacija aktualne 'Kukuriku koalicije'.

"Kao što se učestalo navodi u izjavama čelnih ljudi HNS-a, Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati je stabilan koalicijski partner i sa SDP-om ima odgovornost za ovu Vladu i ovu zemlju te ne planira izaći iz koalicije", naglašavaju iz HNS-a.

(Hina) pp/xbdj yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙