FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - kultura - za utorak, 28. svibnja

Autor: dger
ZAGREB, 27. svibnja 2013. (Hina) - Najava događaja u kulturi za utorak, 28. svibnja:

SPLIT - Ministrica kulture Andrea Zlatar Violić na konferenciji za novinare govorit će o perspektivama razvoja grada Splita s korištenjem europskih fondova na području kulture i umjetnosti te uključenju u europske mreže i platforme (13 sati, Luxor, Kraj Sv. Ivana 11). Predsjednica udruge Kurs, Maja Vrančić, govorit će o iskustvima i planovima za razvoj literarnih i umjetničkih kuća i centara.

ZAGREB - Filmski i popratne programe Svjetskog festivala animiranog filma - Animafest Zagreb 2013. predstavit će umjetnički direktor festivala Daniel Šuljić, producentice Olinka Vištica i Vjera Matković, asistentica koordinatorice programa za djecu i mlade Mia Gvozdić Michl i kustosica Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu Leila Topić (11 sati, kino Europa, Varšavska 3).

ZAGREB - Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu u povodu 300. obljetnice smrti Pavla Rittera Vitezovića predstavit će katalog i otvoriti izložbu "Pavao Ritter Vitezović u zbirci rukopisa i starih knjiga Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu" (12 sati, predvorje NSK, Hrvatske bratske zajednice 4).

ZAGREB - Program kulturnih događanja posvećen predstojećem ulasku Hrvatske u organizaciji Austrijskog kulturnog foruma (AKF) i austrijskoga veleposlanstva predstavit će austrijska veleposlanica Andrea Ikić-Böhm i direktor AKF-a Georg Christian Lack (11 sati, Austrijski kulturni forum Zagreb, Gundulićeva 3).

KASTAV - Konferencija za novinare u povodu 22. Kastafskog kulturnog leta (11 sati, Vincenta iz Kastva 2). Manifestaciju će najaviti gradonačelnik Kastva Ivica Lukanović, predsjednica Udruge Kastafsko kulturno leto Irena Gauš i festivalski izbornik Jasen Boko.

telefon: 01/4808 600; 01/4808 615

telefaks: 01/4808 822

e-mail: kultura@hina.hr

(Hina) xdgk ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙