FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Španjolskoj pronađena dva trupla nakon nestanka nizozemskog para

Autor: vrad
MADRID, 27. svibnja 2013. (Hina/AFP) - Dva trupla pronađena su u pokrajini Mursiji, na jugoistoku Španjolske, priopćila je u ponedjeljak policija, a mediji pišu da najvjerojatnije pripadaju međunarodnoj odbojkašici iz Nizozemske Ingrid Visser i njezinu partneru koji se od sredine svibnja vode kao nestali.

"Pronađena su trupla dviju osoba i upravo radimo na njihovoj identifikaciji", rekao je glasnogovornik policije za agenciju France Presse.

"Ne možemo potvrditi da je riječ o nizozemskom paru" koji se vodio kao nestao, dodao je.

Španjolski mediji su u ponedjeljak pisali, prenoseći izvore bliske istrazi, da je riječ o Ingrid Visser (35) i njezinu partneru Lodewijku Severeinu (57) koji se od 13. svibnja vode kao nestali u Španjolskoj. Njihov unajmljeni automobil pronađen je 22. svibnja.

Mediji pišu da su trupla pronađena dopola ukopana i da su dvije osobe uhićene u okolici Valencije, na istoku zemlje.

"Rekli su nam samo da su pronađena dva trupla", rekla je za AFP Miriam van de Velde, odvjetnica i glasnogovornica obitelji, dodavši da su "u tijeku provjera identiteta i vještačenja te da će o tome uslijediti službeno priopćenje".

Ingrid Visser je igrala za nizozemsku izbornu vrstu s kojom je pobijedila na europskom prvenstvu 1995. a igrala je i za ekipu Mursije između 2009. i 2011.

(Hina) xvrad yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙