FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

De Laurentiis: O Radoševiću odlučuje novi trener

Autor: dlug
LONDON, 25. svibnja 2013.(Hina) - Finalni ogled Lige prvaka između Bayerna i Borussije Dortmund privukao je u London niz čelnika vodećih europskih klubova, a među njima i predsjednika Napolija Aurelia De Laurentiisa.

Bila je to idealna prilika provjeriti kakav je status hrvatskog nogometaša Josipa Radoševića u redovima talijanskog doprvaka.

"Radošević je odličan mladi igrač. Impresionira njegova snaga, iznimno je jak. Ove godine nismo ga koristili u prvoj momčadi, no nastupao je za našu drugu ekipu u Primaveri. Nekoliko puta sam ga gledao uživo, a posebno me impresionirao u jednoj utakmici kada je igrao za 'desetoricu'," kazao je za Hinu De Laurentiss.

Na pitanje hoće li iduće sezone bivši veznjak splitskog Hajduka dobiti više prilika ovaj poznati filmski producent kratko je odgovorio.

"O Radoševiću će odlučiti naš idući trener, a njega još nemamo."

Talijanski kolege smatraju kako je to gotova priča i kako će od iduće sezone Napoli voditi Rafel Benitez. Laurentiis se prije nekoliko sa španjolskim stručnjakom, koji je ove sezone odveo Chelsea do naslova pobjednika Europske lige, sastao u jednom londonskom restoranu i navodno dogovorio sve detalje.

Na pitanje o novom treneru samo se nasmijao."Nemojte me to pitati. Benitez još uvijek nije naš trener. Traže ga i drugi klubovi," kazao je.

Na pitanje pratili li Napoli još neke hrvatske igrače, Laureniis je otkrio kako njegova skauting služba godišnje pogleda 20.000 utakmica.

"Ti ljudi uopće ne spavaju," kazao je, te dodao: "U Hrvatskoj uvijek ima dobrih i kvalitetnih igrača."

Na pitanje žali li možda što Napoli ove sezone nije osvojio naslov prvaka. Kratko je prokomentirao.

"Potpisao bi da svake godine osvojimo drugo mjesto," zaključio je na kraju.

(Hina) xdl yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙