FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ževrnja: u drugom krugu očekujem briljantnu pobjedu za splitsko-dalmatinskog župana

Autor: pgas
SPLIT, 19. svibnja 2013. (Hina) - Kandidat HDZ-ove koalicije za splitsko-dalmatinskog župana Zlatko Ževrnja kasno večeras izjavio je kako očekuje briljatnu pobjedu u drugom krugu nad drugoplasiranim kanditaom za tu dužnost don Ivanom Grubišić (Savez za građansku i etičku Hrvatsku).

Ževrnja je to izjavio nakon što je prebrojano 72 posto glasova od kojih je on osvoji gotovo 42 posto, a don Grubišiću 33,5 posto.

U ranijoj izjavi večeras, a na temelju manjeg broja prebrojanih glasova, Ževrnja je izjavio kako očekuje pobjedu u prvom krugu, ali se u međuvremenu popravljao rezultat don Grubišića, tako da će, kako je Ževrnja rekao kasno večeras, po svoj prilici uslijediti drugi izborni krug za župana.

"U drugom krugu očekujem briljatnu pobjedu", rekao je Ževrnja prilikom rezanja slavljeničke torte u sjedištu splitsko-dalmatinskog HDZ-a.

Kandidat HDZ-ove koalcije za splitskog gradonačelnika Vjekoslav Ivanišević je tom prigodom rekao kako će drugi izborni krug, u kojem će se natjecati s kandidatom SDP-ove koalcije Ivom Baldasarom, biti "težak i ozbiljan".

"Moramo pokupiti raspršene glasove desnice i u tom slučaju pobjeđujem", kazao je Ivanišević.

(Hina) xpgas yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙