FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Don Ivan Grubišić za osnivanje komunalne banke Dalmacije

Autor: zjur
SPLIT, 16. svibnja 2013. (Hina) - Don Ivan Grubišić, koji je siguran da ulazi u drugi izborni krug za splitsko-dalmatinskog župana, rekao je na današnjemu središnjem skupu koji sa Savezom za građansku i etičku Hrvatsku (SGEH) održao u tvrđavi na Gripama, da je za to da se nakon izbora utemelji komunalna banka Dalmacije u vlasništvu građana.

"Sramota je da se prodaje Croatia osiguranje i Hrvatska poštanska banka, kao i da su prodani Telekom, Pliva i INA. Sve banke su u stranom vlasništvu, zato mi predlažemo otvaranje komunalne banke Dalmacije. Mi moramo ovdje stvarati i graditi", rekao je don Ivan Grubišić.

Vjeruje da će birači u nedjelju izabrati pravu stranu te je ocijenio da će županija stagnirati ako bude izabran Zlatko Ževrnja (HDZ).

"To je kao kad imate izgrađenu zgradu bez priključka na struju jer Ževrnja nema pomoć ministarstava. Na sve strane pišu se knjige o projektima. Kažu da znaju, a oni koji su se prije hvalili da znaju sad su u Remetincu ili izbačeni iz stranke", rekao je don Ivan Grubišić.

Kandidat za dožupana Nikša Jajac rekao je kako je njihova kampanja skromna te da ne dijele hranu i piće niti traže donatore jer bi to značilo da trebaju vratiti uslugu.

(Hina) xzjur yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙