FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 11. svibnja

Autor: aspa
ZAGREB, 10. svibnja 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za subotu, 11. svibnja:

OPATIJA/POREČ/ROVINJ - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović će u Opatiji nazočiti konferenciji Interuniverzitetskog centra izvrsnosti Jean Monnet pod nazivom "Pravna kultura u tranziciji: Nova Europa – stare vrijednosti? Reforma i ustrajnost" (10 sati, Vila Antonio, Vladimira Nazora 2), a predviđeno je i njegovo obraćanje sudionicima konferencije. U Poreču će nazoči otvorenju Stomatološke poliklinike Rident (12 sati, Istarska 1a, Špadići) i nakon toga će se susresti s članovima Udruge specijalne policije BAK Istra. U Rovinju će obići istarski sajam umjetnina Artexchange 6 (16,30 sati, Stara Tvornica duhana Rovinj, Obala Vladimira Nazora 1).

SPLIT - Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš posjetit će Split, gdje će održati konferenciju za novinare o tijeku postupka legalizacije i o informacisjko sustavu prostornog uređenja (10,30 sati, Hotel Park).

VELIKO TRGOVIŠĆE - Općina Veliko Trgovšće i Organizacijski odbor za održavanje stručno-znanstvenog skupa "Dani dr. Franje Tuđmana – Hrvati kroz stoljeća" organiziraju VI stručno znanstveni skup "Dani dr. Franje Tuđmana – Hrvati kroz stoljeća". Na skupu će sudjelovati 20-tak stručnjaka s svojim stručno - znastvenim radovima (9 sati, u Spomen školi "Dr. Franjo Tuđman).

ZAGREB/RADOBOJ - Predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade RH i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić podržat će HNS-ovr kandidate na lokalnim izborima u Zagrebu i u Krapinsko-zagorskoj županiji. U Zagrebu će se pridružiti akcijama zagrebačkih podružnica HNS-a , a izjave za medije predviđene su u 11.45 sati (na Cvjetnom trgu). U Krapinsko-zagorskoj županiji će obići općine Radoboj i Lobor. Izjave za medije predviđene su u 17,20 sati u prostorijama sportske dvorane u Radoboju (Radoboj 21).

ZADAR - Izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) predvođeno predsjednikom Tomislavom Karamarkom u okviru kampanje za lokalne izbore posjetit će Zadarsku županiju. U Zadru će se izaslanstvo i predsjednik Karamarko prošetati Kalelargom do Foruma i uz kavu družiti s građanima (Trg Pet bunara), te (u 16 sati) dati izjavu za medije.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro - Srebrenka Parlov

popodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xaš/xtdel yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙