FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Matić uručio ključeve stanova u Mokošici

Autor: hspa
DUBROVNIK, 9. svibnja 2013. (Hina) - Ministar branitelja Predrag Matić Fred danas je na prigodnoj svečanosti u najvećemu dubrovačkom naselju Mokošici uručio ključeve i rješenja za stanove 27 vojnih invalida Domovinskog rata i članovima obitelji poginulih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja vrijednih oko 15 milijuna kuna.

Izražavajući zadovoljstvo suradnjom grada Dubrovnika i Ministarstva branitelja, ministar je izrazio čuđenje jer od 1998. godine na dubrovačkom području nije bilo izgrađenih stanova za branitelje.

Ispričavam se svima što su ovako dugo čekali, ali kad uđu u svoje stanove, vjerujem da će svi brzo zaboraviti ovo dugo čekanje, istaknuo je ministar Fred Matić.

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić najavio je rješavanje stambenih problema i drugim braniteljima i ratnim vojnim invalidima, dodajući kako će se već sljedeće godine hrvatskim braniteljima biti na raspolaganju još 64 stana čija je gradnja u tijeku.

Bit će to jedinstven kompleks u kojem će zajednički sudjelovati grad Dubrovnik i hrvatska vlada, rekao je Andro Vlahušić.

(Hina) xddub ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙