FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljeni kandidati SDP-ove koalicije za Karlovačku županiju

Autor: vhor
KARLOVAC, 6. svibnja 2013. (Hina) - Koalicija SDP-HNS-HSU-ZS predstavila je danas novinarima program razvoja Karlovačke županije do 2017. godine i kandidate za novi saziv Županijske skupštine.

Kandidat za župana Boris Ožanić (SDP) predstavio je svoj program riječima da će kapitalne investicije biti vezane na zbrinjavanje otpada, nastavak izgradnje regionalnog vodovoda Lička Jasenica-Grabovac-Slunj-Cetingrad i proširenje Doma umirovljenika u Karlovcu te na projekt urbane mobilnosti koji se odnosi na bolju povezanost željezničkih i autobusnih veza prema Zagrebu i obratno.

Također je najavio da će - bude li župan - ujediniti poduzetnički servis tako da će poduzetnici bez lutanja dobiti uslugu za svoje investicije ili otvaranje obrta i tvrtaka.

Kandidat za njegova zamjenika Mile Bjonda (HNS) rekao je da je od osnutka Karlovačku županiju neprestano vodio HDZ sa svojim partnerima, no danas, po podatcima Ekonomskog instituta za istraživanje, u njoj živi 48,5 posto siromašnih građana. Također je rekao da je u proteklih deset godina u Karlovačkoj županiji broj stanovnika smanjen za deset tisuća te da u njoj živi 36 tisuća umirovljenika i 34 tisuće zaposlenih građana.

Drugi kandidat za dožupana Bojan Prebežić (SDP) rekao je da će svoje radno iskustvo u stranim kompanijama "Bechtel" i "Semmerock" staviti na raspolaganje razvoju gospodarstva i poduzetništva u Karlovačkoj županiji. Istaknuo je kako vjeruej da će se nakon četiri godine s tog istog mjesta SDP moći pohvaliti s realiziranim projektima odličnog programa razvoja Karlovačke županije.

(Hina) xvhor ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙