FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završio godišnji kongres njemačkih putničkih agencija

Autor: ddub
DUBROVNIK, 5. svibnja 2013. (Hina) - U Dubrovniku je danas završio s radom godišnji kongres njemačke udruge putničkih agencija Schmetterling koji je okupio više od 350 sudionika.

Dvodnevni skup, koji je održan pod motom "Prodajna mreža živi", uključivao je, uz ostalo, brojne radionice na kojima je bilo riječi o suvremenim trendovima u turizmu, menadžmentu i marketingu turističkih destinacija.

Za sve sudionike prezentaciju o hrvatskom turizmu te ponudi Dubrovačko-neretvanske župnie i Grada Dubrovnika održao je voditelj predstavnika Hrvatske turističke zajednice u Frankfurtu Mato Radić. Izrazio je zadovoljstvo što je samo u prošloj godini Hrvatsku posjetilo više od 200 tisuća novih njemačkih turista, a ta brojka, kazao je, trebala bi se ponoviti i ove sezone osobito kad se zna da su za Hrvatsku uvedeni i novi letovi iz Njemačke, poput linije Frankfurt-Pula, Hamburg-Dubrovnik i Berlin-Dubrovnik.

Udruga Schmetterling najveća je nezavisna udruga turističkog prometa u Njemačkoj, a čine je najveće nezavisne međunarodne udruge turoperatera s više od 3.500 turističkih ureda u Europi. Ova udruga godišnje zapošljava preko 450 djelatnika, a godišnji joj je proračun 1,6 milijardi eura.

(Hina) xddub ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙