FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 2. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Istri te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Na cestama gdje traju radovi mogući su kraći zastoji. Vozi se dvosmjerno: na autocesti A1 kod čvora Otočac (od 143. + 510 km do 138. km) i između odmorišta Jasenice i Marune (od 234. do 237. km) te na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ (od 54. +300 do 51. +360 km). Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova promet u smjeru Zagreba teče jednim trakom kroz tunele Javorova Kosa i Pod Vugleš te na vijaduktu Stara Sušica, a u smjeru Zagreba u tunelu Čardak. Kroz tunel Tuhobić promet teče jednim trakom u oba smjera. Zbog radova u tunelu Selca-Dubovica, na dionici D 116 Hvar – Stari Grad, promet će od 11 do 16,30 teći propuštanjem vozila naizmjence. Na Istarskome ipsilonu između čvorova Cerovlje i Lupoglav, u zoni radova vozi se naizmjence, uz regulaciju semaforima. Prekinut je promet u Vrbovcu na državnoj cesti D41, zbog radova. Obilazak za vozila do 7,5 t je kroz Vrbovec, a za vozila preko 7,5 t (iz smjera čvora Sveta Helena ili Dugog Sela prema Bjelovaru ili Križevcima) je državnom cestom D26: čvor Vrbovec I-Cugovec-Sveti Ivan Žabno i dalje prema Bjelovaru. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Najsunčanije će biti u Slavoniji te na južnom dijelu Jadrana, a najoblačnije uz mjestimice malo kiše ili kratkotrajan pljusak na sjevernome Jadranu i u zapadnim krajevima unutrašnjosti. Potkraj dana kratkotrajni lokalni pljuskovi mogući su i u ostalom kopnenom području. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab, a na Jadranu slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 21 do 26, u Slavoniji te srednjoj i južnoj Dalmaciji od 26 do 31 Celzijev stupanj.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙