FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ACI i Lega Navale Italiana potpisali ugovor o strateškoj suradnji

Autor: hsup
RIJEKA, 29. travnja 2013. (Hina) - Na osnovi ugovora o strateškoj suradnji, članovi Adriatic Croatia International Cluba d.d. i talijanske nautičke udruge Lega Navale Italiana moći će ostvarivati pogodnosti u 107 marina na obje strane Jadrana, priopćeno je danas iz ACI-ja uz napomenu da će naknadno biti objavljeni detalji sustava pogodnosti za nautičare.

Kako stoji u priopćenju, predstavnici ACI-ja i talijanske nautičke udruge Lega Navale Italiana potpisali su prije desetak dana u Monfalconeu ugovor o strateškoj suradnji tih nautičkih sustava.

Lega Navale Italiana nautička je udruga i neprofitna organizacija pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Italije. Ima 250 sekcija s 60.000 članova i 14.000 plovila smještenih u 85 marina.

Iz ACI-ja ističu da njihov poslovni nautički sustav čine 22 hrvatske marine i jedno privezište, u koje je 2012. godine uplovilo 84.500 plovila s više od 400.000 stranih i domaćih nautičara.

ACI ovim sporazumom, kao prvim u nizu, započinje novi razvojni ciklus koji uključuje modernizaciju poslovanja, širenje ponude i mreže lokacija u Hrvatskoj, ali i iskorak na inozemna tržišta, stoji u priopćenju.

(Hina) xhsup yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙