FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kerum: Zapadna obala nije otvorena radi izbora

Autor: pgas
SPLIT, 25. travnja 2013. (Hina) - Splitski gradonačelnik Željko Kerum odbio je primjedbe da je današnje svečano otvorenje Zapadne obale organizirano radi njegove predizborne kampanje za lokalne izbore.

Na pitanje novinara kako komentira primjedbe da je otvorenje Zapadne obale organizirano radi njegove predizborne kampanje, Kerum je odgovorio kako je "to pitanje bez veze i ne treba uopće razgovarati o tome". Pritom je ponovio kako je šetnica na preuređnoj Zapadnoj obali "vlasništvo Splićana" i ne može se prodati te da je to najbolja šetnica na Mediteranu.

Na novinarsko pitanje kako komentira to što ga neki protukandidati za gradonačelnika na lokalnim izborima prozivaju da na svečano otvorenje Zapadne obale troši novac iz proračuna, Kerum je odgovorio kako su "to gluposti, a ljudima koji to govore bilo bi pametnije za njihovu kampanju da su došli na svečanost i rekli istinu, a istina je ono što se vidi".

Na svečanom otvorenju Zapadne obale nije primijećen nitko od Kerumovih protukandidata za splitskoga gradonačelnika. Po navodima lokalnih medija, svečano otvorenje Zapadne obale stajat će splitsku gradsku upravu 600.000 kuna.

U preuređenje Zapadne obale uloženo je više od 85,5 milijuna kuna, a šetnica duga 623 metra proširena je za 25 metara.

(Hina) xpgas ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙